7/28/2012

LINUX: Ondernemende Android Programmeurs gezocht: Locatie Den Bosch / Amoria Bond Ltd / 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands Salary

Are you wondering Linux Workers Salaries? There is Ondernemende Android Programmeurs gezocht: Locatie Den Bosch / Amoria Bond Ltd / 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands income in above the post. Amoria Bond Ltd/'s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands

Ondernemende Android Programmeurs gezocht: Locatie Den Bosch

Amoria Bond is op zoek naar een Android programmeur voor een klant in Den Bosch. Deze klant is actief in de bouwsector in het ontwikkelen van mobiele apps voor A-Merken, nationaal en internationaal in verschillende sectoren. Hun doel is het process makkelijker en sneller te maken voor hun klanten door middel van automatisering. Ze werken aan zeer technisch uitdagende en grote projecten.

De omgeving van de klant is informeel en groeiende. Ze zijn in een klein team hard aan het werken aan de groei van dit bedrijf en zoeken een ambitieuze collega met kennis in IOS en/of Android.

Requirements:

- Minimal MBO college level

- Ervaring in IOS

- Ervaring in Android

- Ervaring in HTML

- Ervaring in MySQL

- Ervaring in AJAX

- Ervaring in Javascript

De klant biedt:

- Een inspirerende werk omgeving en gemotiveerde collegas

- Flexibele werk uren

- Creative omgeving

- Cursussen

- Persoonlijke groei

- Reiskosten vergoed

- Salaris: €2500 - €3500 (Medior - Senior)

Skills: IOS - Android - PHP - HTML - MySQL - AJAX - JavaScript - CSS - Den Bosch 51K + secundaire voorwaarden

Als je interesse in deze functie hebt neem zsm contact op

Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment-/detacheringsbureau en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Employment Type: Permanent

Pay: 2,500 to 3,500 GBP (British Pound)
Pay Period: Monthly

Note: Applicants must be eligible to work in the specified location. No sponsorship is available unless noted in the description above.

Apply To Job we love linux!

No comments:

Post a Comment